Hier help ik jou allemaal mee …

Oudercoaching

Indivuele oudercoaching

Ouderschap is niet altijd een walk in the park. Je kan je behoorlijk verliezen of eenzaam voelen. Er komen zoveel goed bedoelde adviezen op je af waardoor je niet meer weet wat te doen. Je bent op zoek naar (meer) zelfvertrouwen als ouder.

Meer lezen…

Babymassage aan huis

Babymassage aan huis

Babymassage is erg waardevol. Het zorgt voor een sterke groei en ontwikkeling. Je stimuleert jullie verbinding, de hechting, rust en ontspanning. Er is  tevens een positieve invloed op het slaap – waakgedrag.

Meer lezen…

ouder baby yoga aan huis

Ouder-baby yoga aan huis

Ouder-baby yoga zorgt er voor dat jij en je kindje elkaar beter leren kennen, samen bewegen en leren ontspannen. Zowel de motorische als emotionele ontwikkeling wordt gestimuleerd. De oefeningen zijn op maat van jouw kindje.

Meer lezen…

Dragen met draagdoek

Dragen met draagdoek aan huis

Babydragen is erg fijn om te doen. Je kan dit aanleren tijdens het begin van je zwangerschap of als je kindje geboren is. Onze baby’s zijn draaglingen. Zij zijn gemaakt om gedragen te worden en dicht bij een ouder of andere verzorger te zijn. De hechting wordt gestimuleerd.

Meer lezen…

Reflexologie

Reflexologie bij baby's en peuters

De voeten weerspiegelen het hele lichaam. Door reflexologie toe te passen zorg je voor ontspanning en het verhelpen van ongemakken. Het ondersteunt de spijsvertering, slapeloosheid, welzijn, immuniteit en verwerken van alle prikkels.

Meer lezen…

op maat

Sessie op maat

Heb je nood aan verschillende dingen uit het aanbod? Leer je graag de babymassage, de voetreflexologie en dragen met draagdoek? Heb je het gevoel iets anders nodig te hebben in jouw ouderschap? Geen probleem. We plannen een gesprek en ik maak met veel plezier een sessie op maat voor jou.

Meer lezen…

Echte ouders zijn niet perfect en perfecte ouders zijn niet echt