Ouderschap is not always a walk in the park,

maar wat zou dat zalig zijn…

mila over mij
wij over mij
Lio over mij

Klaar voor de beste start voor jou en je baby?

 

Alle verschillende meningen en adviezen van iedereen rondom jullie helpen niet echt.

Je wil meer in het “nu” zijn als ouder en samen met je kindje kunnen vertragen is een nood.

Graag wil je meer uit het ouderschap halen. Je wil rust ervaren, je kindje niet alleen verzorgen maar ook kunnen helpen bij kwaaltjes, stimuleren, helpen groeien.

Je voelt druk om alles zo goed mogelijk en zo snel mogelijk te doen door onze veel te snelle maatschappij. Waar is je zelfvertrouwen naartoe?

De tijd gaat zo ontzettend snel en komt jammer genoeg niet meer terug. Je wil geen dingen missen met je jonge gezin.

Ga daarom niet voorbij aan wat jij en je kindje nodig hebben. Dit is veel te belangrijk. Kies NU voor de beste start voor jullie!

Ook voor mij was dit heel herkenbaar. Ik heb dit ook allemaal gevoeld, meegemaakt en ervaren…

Mijn Milestones

De eerste stap

Na het afstuderen als psychologosich consulent heb ik al 15 jaar lang mooie jonge gezinnen mogen begeleiden. Dankzij de kans om mensen te helpen, heb ik beseft dat ik hier oprecht gelukkig van word.

Mila maakte mij mama

De wens om mama te worden was erg groot maar eens het zo ver was, werd ik compleet overweldigd en zat ik helemaal niet op een roze wolk. Een mooie les in loslaten, hulp aanvaarden en leren omgaan met een andere ‘ik’.

Lio, ons wondertje

Er bleek een soort tumor in Lio haar buikje te zitten, wat natuurlijk voor een stressvolle zwangerschap en geboorte zorgde. Ook nadien was het moeilijk want ze verbleef op NIZ en we hadden ook na haar geboorte niet meteen duidelijkheid. Ze gaf mij echter een belangrijke levensles: doe wat je echt wil doen, je moet je hart volgen.

Hechting bij premature baby’s en verder studeren

Als psychologisch consulent ben ik verder gaan studeren. Ik wou weten hoe ik de hechting bij Lio zo goed mogelijk kon stimuleren want dit verloopt bij een verblijf op neonatale intensieve zorgen toch anders dan wanneer je kindje altijd bij je is.

Ondertussen ben ik ook docent mbt de Shantala babymassage, baby yoga, dragen met draagdoek, reflexologie bij baby’s en peuters, yogadocent voor kindjes, faalangstcoach, enz.

 ♥

Millie By Sofie was geboren

Heel veel zaken had ik graag geweten vóór ik mama werd of als ik nog een klein baby’tje in huis had. En dat werd mijn doel: Alles wat ik weet, ken en ervaren heb, wil ik delen met ouders van jonge kindjes. De handvaten die ik naar mijn gevoel te laat kreeg, wil ik doorgeven aan ouders met baby’s omdat ze zo ontzettend veel waard zijn.

Ik help jou met:

  • de beste start voor jou en je kindje
  • je zelfvertrouwen als ouder écht een boost te geven
  • de nodige “me-time” en rust te vinden via de nodige handvaten om zo een nóg betere ouder te zijn
  • te leren hoe je je kindje kan helpen bij alle kwaaltjes die hij ervaart en je hem zo écht kan geven wat hij nodig heeft
  • het potentieel dat je in je hebt volledig te benutten en zo een veel bewustere ouder te worden die vanuit verbinding gaat opvoeden
  • jezelf (terug) te vinden in je ouderrol
  • waardevolle momenten voor jezelf en met jouw kindje, weet dat jij de wereld bent voor jouw baby

En ik kan jou hiervoor alle nodige handvaten aanreiken en wil graag samen met jullie op pad gaan

Wat ouders vertellen …

“Het was een fijne namiddag. Je had de workshop baby yoga helemaal afgestemd op onze behoeften en nam alle tijd die nodig was.

De info op papier is erg handig om nadien zelf aan de slag te gaan. Dit misten we echt bij andere cursussen.”

Romina, mama van Tuur en Flor

“Ik vond de babymassage en de baby yoga een zeer fijne ervaring met oefeningen die meteen toepasbaar waren. Omdat Sofie meedoet op een pop kan je het samen oefenen en kan er meteen worden bijgestuurd.

Het leukste is de echte aandacht voor en het direct contact met Cas, anders dan ‘gewoon spelen’.”

Carolien, mama van Cas

“Wat ik heel leuk vond was dat de oefeningen en (massage)technieken aangepast waren aan de “probleempjes” die Sarah ondervond. We merkten meteen het effect ervan! Zowel Sarah als ik hebben er van genoten.”

Annelies, mama van Sarah

“Ik wil je erg bedanken voor de hulp die je ons gegeven hebt. We hebben de nodige handvaten en de nodige duidelijkheid gekregen. Je gaf ons ook de bevestiging die we nodig hadden. We gaan hier zeker verder mee aan de slag.”

Joyce, mama van 2 dochtertjes

“Alles was zo leuk én goed: Je uitleg, je neemt rustig de tijd, … we voelden ons enorm op ons gemak. Je stelde Lex z’n goed voelen absoluut op de eerste plaats! We hebben er ontzettend veel uit geleerd en meegenomen.”

Wim, papa van Lex

“Dankzij de sessies voel ik me zekerder om zelf het draagdoek correct te gebruiken en Bob met een gerust hart te kunnen dragen. Iedereen die een draagdoek gebruikt zou zo’n sessie moeten volgen! Nu ik er op let zie ik veel kindjes in een foute houding zitten, wat op termijn misschien voor de nodige ongemakken kan zorgen…”

Joyce, mama van Bob

“Ik vond het heel leerrijk. Wat ik het leukst vond is dat ik nu veel meer stil sta bij aanrakingen, ik sta meer stil bij het heerlijke gevoel van mijn handen op zijn blote warme lijfje. Ik kijk echt anders naar hem. Instant verliefd gevoel!

Handig en tof dat je een bundel krijgt plus een flesje olie. Bevalt veel beter dan de olie van enkele gekende merken trouwens.

Kortom: heel blij met je twee leerrijke bezoekjes.”

Evelien, mama van Alexander